Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(VIDEO) Simone Albani, după revocarea din funcție: „Mi s-a cerut să fiu o marionetă în administrație, iar eu nu am fost de acord”

Publicat

YouTube video

După exact o lună de la numirea sa ca viceprimar al Alba Iuliei, Simone Albani a fost revocat din funcție, la inițiativa consilierilor locali PDL și PP-DD. În locul acestuia a fost numit, cu 12 voturi „pentru”, PP-DD-istul Dorin Șerdean, care va conduce Primăria împreună cu Mircea Hava și Paul Voicu. Simone Albani este convins că decizia de a fi demis din funcție a fost determinată de faptul că nu a dorit să fie o marionetă și să facă jocurile împreună cu PDL în administrația locală.

„Au votat împotriva a ceea ce înseamnă dezvoltarea orașului. Mi s-a cerut să fiu o marionetă și bineînțeles că nu am fost de acord. Singurul lucru care mă bucură în ceea ce s-a întâmplat astăzi a fost că unii au crezut că am ajuns la o înțelegere cu PD-ul și că facem blat cu ei, dar am arătat foarte clar că singura dorință pe care am avut-o de când am ajuns în primărie a fost să ajut orașul să se dezvolte, să ajut cetățenii. Unii nu sunt de acord cu treaba asta, unii doresc ca lucrurile să funcționeze în primărie ca și până acum și să nu fie deranjați de nimeni”, a explicat Albani.

Acesta este de părere că, parțial, demersurile PSD de revocare a viceprimarului Paul Voicu au influențat demiterea lui, dar că un factor esențial în luarea acestei decizii a fost faptul că a devenit deranjant, prin interesul manifestat în primărie, pentru PDL: „Eu sunt ferm convins că problema principală a fost munca pe care am făcut-o eu în această lună de zile cât am fost viceprimar și i-am deranjat”.

La polul opus, primarul Mircea Hava declară că PDL a avut toată bunăvoința să colaboreze cu liberalii, dar că aceștia au fost cei care au trădat, încercând să-l revoce pe Paul Voicu: „Îmi pare rău, am fost foarte mulțumit de ceea ce am făcut la alegeri, pentru că, cât de cât, s-a unit dreapta, îmi pare foarte rău că trebuie să discutăm cu oameni care nu sunt pe picioarele lor. Era corect ce am făcut noi, însă lucrurile nu au stat în picioare și nu din cauza noastră”.

Întrebat despre cum crede că va decurge colaborarea cu PDL în administrația locală, Dorin Șerdean a declarat că are o capacitate foarte mare de a lucra cu oamenii și că încă de la început acesta s-a arătat deschis la discuții cu PDL.

„Am fost de atunci, de la alegeri, adeptul unui dialog atât cu PDL, cât și cu USL. Prin prisma profesiei mele, am o capacitate de a lucra cu oamenii, pot să lucrez cu oricine și, așa cum s-a văzut în campanie, nu am atacat pe nimeni la modul personal”, a declarat Șerdean.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Jhony

    marți, 24.07.2012 at 18:34

    Unde ai muncit? Parca ti-ai luat concediu dupa prima zi de numire in functie. Mai nou se munceste in concediu. Cum sa spui cu atata seninatate ca ai muncit toata luna, „pentru binele nostru”.

    • anisoara

      marți, 24.07.2012 at 21:15

      Mai jhony, cerceteaza inainte de a face acuze

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax