Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Slujbele religioase, activitățile culturale și artistice în spații închise SE SUSPENDĂ. Cum se pot organiza în aer liber

Publicat

Procesiunile religioase, activitățile artistice, culturale sau sportive, în spații închise se suspendă pe tot teritoriul țării. Anunțul a fost făcut de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela într-o conferință de presă, susținută marți, 17 martie la sediul MAI. 

Mai exact, toate activitățile de mai sus se vor putea realiza doar în aer liber dar cu participarea a maxim 100 de persoane, iar organizatorii sunt obligați să asigure distanța de minim un metru între participanți. Măsura a fost luată pentru preveni răspândirea coronavirusului.

Extras din comunicatul de presă, în care sunt menționate toate măsurile luate marți seara. 

  • Se suspendă toate activitățile culturale, științifice, artistice, religioase, sportive, de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear și de îngrijire personală, realizate în spații închise.
  • Se interzice organizarea și desfășurarea oricărui eveniment care presupune participarea a peste 100 de persoane, în spații deschise.
  • Organizatorii evenimentelor organizate și desfășurate în spații deschise, ce presupun participarea a maximum 100 de persoane, sunt obligați să dispună măsuri care să asigure distanța de minimum 1 metru între participanți.

De asemenea se închid barurile, restaurantele, și spațiile în care funcționează jocuri de noroc.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Se ÎNCHID ”păcănelele”, cazinourile și casele de pariuri sportive, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului

Situația cazurilor confirmate cu coronavirus în capitală și în județe, 17 martie 2020, ora 17,00:

217 de cazuri:

Cazuri confirmate la nivel de județ

0 Sibiu

0 Dâmboviţa

0 Alba

0 Călăraşi

0 Argeş

0 Harghita

0 Tulcea

0 Giurgiu

VIDEO: Se închid barurile, restaurantele și cafenelele din România. Anunțul făcut de ministrul Marcel Vela

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax