Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: VIDEO ȘOCANT. Momentul IMPACTULUI: Accidentul de la Șard, filmat cu o cameră aflată într-una din mașinile implicate

Publicat


Un accident rutier a avut loc sâmbătă după-amiaza, în localitatea Șard din comuna Ighiu. Două mașini au intrat în coliziune. La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD pentru a acorda primul ajutor. Două persoane au fost rănite.

Potrivit martorilor, a fost vorba despre o depășire neregulamentară. Accidentul a fost filmat cu o cameră aflată în una din mașinile implicate.

Vă avertizăm că urmează imagini șocante de la momentul impactului.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a produs în jurul orei 13.15, pe strada Zlatnei. P.N. (58 de ani) din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism Opel, a intrat în depăşire neregulamentară, iar din sens opus circula alt autoturism Opel, condus de un bărbat de 45 de ani din Alba Iulia. Acesta din urmă, pentru a evita impactul, a frânat brusc, a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism Ford, condus de un tânăr de 20 de ani din comuna Meteş, În urma accidentului, şoferul P.N. şi-a continuat drumul, fiind ulterior depistat de poliţişti, pe raza localităţii Ampoiţa.

Ceilalţi doi şoferi au suferit leziuni corporale uşoare. Nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

În acest caz, s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

 

YouTube video

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. A.D.

    sâmbătă, 10.12.2016 at 22:46

    DUBA INTRA IN DEPASIRE PE LINIE CONTINUA , IAR TARANUL CU OPEL ASTRA ESTE 100LA SUTA RESPONSABIL CU PRODUCEREA ACCIDENTULUI. VITEZA CELUI CU VECTRA NU POATE FI LUATA IN CALCUL PENTRU CA IMPACTUL SE PRODUCE IN AFARA LOCALITATII.
    DACA TOT ATI PUBLICAT STIREA, OFERITI CITITORILOR UPDATE CU PRIVIRE LA DEZNODAMANTUL ACESTUI ACCIDENT SI MAI ALES CE A FACUT POLITIA IN LEGATURA CU VINOVATII !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax