Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Soclul Capsulei Timpului de la Alba Iulia a cedat după 100 de zile. Monumentul ar trebui să reziste 100 de ani

YouTube video

Publicat

Capsula Timpului este o sculptură amplasată înainte de 1 decembrie 2018, în șanțurile cetății din Alba Iulia, care ar urma să fie deschisă peste 100 de ani, în data de 1 decembrie, 2118, însă timpul nu a mai avut răbdare cu ea. La nici 100 de zile, soclul monumentului a început să se fărâmițeze, așa că necesită deja reparații. În capsulă au fost incluse mesajele a peste 200 de români remarcabili ai prezentului, însă capsula a fost realizată de niște muncitori care au ratat topul meșterilor.

”Uitați cum arată Capsula Timpului „Romania 2118”, după doar 4 luni de la inagurare!! Vineri, 30 noiembrie 2018, a fost inaugurata la Alba Iulia sculptura de bronz „Capsula Timpului Romania 2118”. Proiectul a fost lansat de Liga Studenților Români din Străinătate și de Fundația C.A.E.S.A.R., cu sprijinul Primariei Municipiului Alba Iulia.

Monumentul în formă de sferă, care „reprezintă globul pământesc și milioanele de români din întreaga lume”, a fost amplasat în șanțurile Cetății Alba Carolina, în lateralul Podului Unirii, în apropierea celor două Catedrale și a Monumentului Unirii. Oare cum o să arate după câțiva ani? Voi ce părere aveți?”  a scris Cosmin Szekely pe contul său de facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ciclop

    vineri, 01.03.2019 at 22:07

    transmiteti-i pozele primarului moca:poate banii sau dus „moca”cum spune primarul si a iesit ce aratati in poza !!! Acum vrea su fuga pe liste la europarlamentare !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax