Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Șofer din Alba implicat într-un accident GRAV cu doi morți și trei răniți la Dumbrăveni, în județul Sibiu

Publicat

YouTube video

Un accident rutier grav s-a produs miercuri seara, în afara localității Dumbrăveni. Un șofer în vârstă de 61 de ani din județul Alba a fost rănit după ce, în timp ce conducea o autoutilitară, pe DN14, un autoturism a pătruns pe contrasens și s-a izbit de aceasta. În urma impactului, un bărbat și o femeie au decedat, iar alte două femei au fost rănite. În zonă, după producerea accidentului traficul a fost blocat total.

UPDATE: Cele două persoane decedate şi alte două rănite grav sunt din aceeaşi familie. Şi-au pierdut viaţa şoferul autoturismului ce a intrat pe contrasens, un bărbat de 45 de ani din judeţul Mureş, fiica acestuia, de 20 de ani. Au fost rănite grav soţia şoferului (45 de ani) şi cealaltă fiică (16 ani).

Potrivit IPJ Sibiu, din primele cercetări, accidentul s-ar fi produs pe fondul vitezei neadaptate.

Evenimentul rutier s-a produs pe DN 14, la km. 66+800, pe un tronson în curbă la dreapta. 

Un șofer în vârstă de 45 de ani din Mureș, care conducea pe sensul Mediaș – Sighișoara, a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusa regulamentar din sens opus de către un bărbat în vârsta de 61 de ani, din județul Alba.

A fost acroșat și autoturismul aflat în spatele mașinii care a pătruns pe contrasens.

În urma coliziunii, au rezultat decesul șoferului din Mureș și al unei tinere în vârstă de aproximativ 20 de ani, rănirea gravă a unei adolescente în vârstă de 16 ani, a unei femei în vârstă de 45 de ani, toate trei din Mureș, pasagere în același autoturism, și rănirea șoferului autoutilitarei.

Din al treilea autovehicul nu au fost persoane rănite.

Citeste VIDEO FOTO: Accident GRAV în județul Sibiu în apropiere de Dumbrăveni. Trei mașini implicate, cinci victime, două decedate pe Romania24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax