Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Șofer teribilist pe autostrada A1 Sibiu – Sebes. A fost filmat în timp ce depășea mai multe camioane, pe banda de urgență

Publicat

Un șofer a fost filmat în timp ce depășea mai multe mașini, pe banda de urgență, a autostrăzii A1, Sibiu-Sebeș, în zona localității Veștem.

Potrivit Ora de Sibiu un participant la trafic a transmis un video filmat cu ajutorul unei camere de bord, în care se poate observa cum șoferul gonea cu viteză pe autostradă la Sibiu. Acesta circula pe banda de urgență pentru a depăși camioanele și celelalte autoturisme.

„Am filmat un participant la trafic astăzi (n.red.: marți) pe autostrada A1 Sibiu – Veștem care gonea cu viteză foarte mare pe banda de urgență, depășind camioane.

Am martori pe diferite grupuri care susțin că din Săliște a început să depășească pe banda de urgență”, a precizat cititorul care a realizat filmarea.

Filmarea a fost realizată în cursul zilei de marți, în jurul orei 14:50.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Stelian ion

    marți, 22.02.2022 at 22:28

    Sunteti rai.Nu vedeti ca are beenveu?

  2. Padurea

    miercuri, 23.02.2022 at 04:41

    Pariu ca e brunet, tatuat, asculta manele si are vreo 2/3 telefoane, in afara de faptul ca furat BaMeWeul dintrun parc de rable de ,,dincolo,,.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax