Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Șoferul autocarului cu turiști care s-a răsturnat într-un șant din Alba Iulia va fi amendat. Cum s-ar fi produs accidentul

Publicat

Șoferul autocarului plin cu pelerini care a căzut într-un șanț la ieșirea din Alba Iulia va fi sancționat contravențional, a precizat pentru alba24.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Alba. 

Este vorba despre un autocar cu 55 de turiști care mergea pe ruta Alba Iulia – Iași și retur și se îndrepta spre ieșirea din oraș. 

Autocarul a căzut cu roțile din dreapta în caseta drumului, o porțiune de drum asupra căreia se efectuează lucrări de modernizare a carosabilului.

Din câte se pare, potrivit unor martori oculari, dar și a unor surse alba24.ro, șoferul conducea cu viteză dinspre zona Prefecturii Alba, înspre ieșirea din oraș.


Acesta nu ar fi respectat indicatoarele de semnalizare provizorie și, din cauza faptului că rula cu viteză, ar fi ajuns în șant, susțin mai mulți martori, dar și surse alba24.ro.

În replică, șoferul ar fi susținut că nu a văzut semnalizarea provizorie, care îi atenționează pe șoferi că în zonă se fac lucrări de modernizare.

Reamintim că un autocar cu 55 de persoane a căzut într-un șant săpat în fața benzinăriei Petrom din Alba Iulia, din zona gării CFR din oraș.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Un autocar plin cu turiști a căzut într-un șanț săpat în fața unei benzinării din Alba Iulia. Ce se întâmplă cu pasagerii

Incidentul s-a petrecut marți, 25 aprilie, în jurul orei 21.00.

Accidentul a fost la un pas de tragedie, dacă autocarul plin cu turiști s-ar fi răsturnat în caseta deschisă.

Oamenii prezenți în autocar au rămas în mijlocul de transport până la ajungerea forțelor de intervenție.

După ce pompierii de la ISU Alba au ajuns la fața locului, autocarul a fost stabilizat, iar pasagerii au început să fie evacuați din mașină.

Ce au spus oamenii din autocar

Potrivit reporterului Alba24, aflat la fața locului, autocarul transporta pelerini care se întorceau dintr-o excursie la mănăstiri. Aceștia s-au speriat foarte tare în momentul incidentului.

Unii dintre ei chiar dormeau, când autocarul a căzut în partea drumului aflată în construcție.


Autocarul a fost avariat, iar autoritățile încercau să îl mute din zonă, pentru a elibera drumul.

Pasagerii, cazați într-un hotel din apropiere

Potrivit alba24.ro, pasagerii urmau să fie transferați la un hotel din zonă, pentru a rămâne peste noapte.

Reamintim că principalele străzi și bulevarde din Alba Iulia sunt în lucru pe porțiuni extinse. Lucrările se derulează în cadrul unor proiecte mari de infrastructură și reconfigurare a mobilității urbane.

În zona centrală și în cartierul Cetate au fost săpate gropi adânci pe lungimea câte unei benzi, ceea ce generează probleme mari în trafic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax