Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Șoferul beat care a ucis trei tineri, pe DN1, în Sântimbru, reținut. Polițiștii IPJ Alba au confirmat identitatea acestuia

Publicat

Reprezentații IPJ Alba au confirmat pentru alba24.ro, identitatea șoferului de 19 ani, care a provocat accidentul mortal din Alba, Sântimbru, pe DN1. 

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat luni în fața magistraților Judecătoriei Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Este vorba despre Palco Eduard Norbert, un tânăr de 19 ani, din localitatea Oiejdea, care s-a urcat beat la volan și a spulberat trei tineri care mergeau pe marginea drumului.

Cei trei tineri au fost uciși pe loc, iar trupurile lor, aruncate la zeci de metri de la locul impactului.

CITEȘTE ȘI: FOTO VIDEO: Mașina care i-a ucis pe Bogdan, Patrick și Daniel. Cine este șoferul beat, care s-a oprit după 200 de metri, în câmp

Mașina pe care Eduard o conducea s-a oprit la peste 200 de metri, în câmp.


Când a fost testat cu alcool testul a rezultat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul drugtest, a rezultat că tânărul nu se afla sub influența substanțelor cu efect psihoactiv.

CITEȘTE ȘI: VIDEO Cine sunt cei trei tineri uciși de un șofer beat în accidentul rutier din Alba. Ce spun familiile victimelor despre tragedie

Eduard i-a ucis pe Bogdan, Patrick și Daniel, trei tineri din Sântimbru, care au mai vrut să bea o bere după ce s-au întros dintr-un club din Alba Iulia. Cei trei mergeau către benzinăria din zonă când au fost spulberați de mașina condusă de tânărul beat.

Imaginile cu mașina care i-a ucis pe cei trei sunt greu de privit. Aceasta a fost găsită de repoterii alba24.ro pe un câmp, distrusă și plină de sânge.


Tânărul era începător, avea carnet de conducere din luna decembrie a anului 2022.

CITEȘTE ȘI: FOTO VIDEO: IMAGINI de la locul tragediei din Alba unde trei tineri au fost UCIȘI de un șofer beat, într-un GRAV ACCIDENT RUTIER

Reaminim că tragedia s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.30. Atunci cei trei tineri, mergeau alături de alți trei prieteni, pe marginea drumului.

Grupul de 6 tineri se întorcea de la o petrecere din Alba Iulia și voiau să mai stea la o bere. Drept urmare, au mers către benzinărie pentru a lua o bere. Atunci s-a petrecut tragedia când Eduard, beat, a intrat în plin în ei.

sursă foto: Eduard Palko, Facebook, profil public.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax