Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Șoferul care a circulat pe contrasens pe breteaua Autostrăzii A10, în zona Teiuș, a fost identificat. Este din Alba

Publicat

Șoferul care a circulat pe contrasens, la volanul unui autoturism Dacia Logan de culoare vișinie a fost identificat de polițiști și amendat. 

La data de 1 martie 2023, în urma unui apel prin 112 și a apariției unor imagini, în mediul on-line, cu un autoturism care ar fi circulatat, pe contrasens, pe autostrada A10 Turda –Sebeș, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au efectuat verificări, în vederea identificării conducătorului auto.

Din cercetări a rezultat că autoturismul ar fi fost condus de un bărbat de 72 de ani, din comuna Valea Lungă, județul Alba.

Față de acesta, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale, cu amendă în valoare de 1.305 lei, în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar, complementar, a fost dispusă măsura reținerii permisului de conducere, pentru o perioadă de 120 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Petru

    joi, 02.03.2023 at 19:17

    Omul circula corect, marcajele nu erau bune !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax