Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Șoferul care conducea pe contrasens, pe Autostrada A1 Sebeș-Sibiu, identificat: un bărbat de 77 de ani. Ce a pățit

Publicat

Polițiștii de la Autostrăzi l-au identificat pe șoferul care a fost surprins în timp ce conducea pe contrasens, pe Autostrada A1 Sebeș-Sibiu, în zona municipiului Sebeș. 

Este vorba despre un bărbat, de 77 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj. Acesta a rămas fără carnet pentru 120 de zile, dar a și fost amendat. 

Potrivit IPJ Alba, ”urmare a apariției în spațiul public a unor informații și imagini privind un autoturism care circulă pe contrasens, pe autostrada A1, în Sebeș, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba face următoarele precizări:

Din cercetările efectuate de polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva a rezultat că autoturismul a fost condus de un bărbat, de 77 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: La un pas de tragedie pe Autostrada A1, la Sebeș. Un șofer s-a trezit în față cu o mașină care mergea pe contrasens

Față de acesta, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale, cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Complementar, a fost dispusă măsura reținerii permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 120 de zile”, au transmis polițiștii pentru alba24.ro.

Reamintim că un șofer care conducea o mașină înmatriculată în județul Dolj a fost surprins, duminică dimineața, în timp ce circula pe contrasens, pe Autostrada A1 Sebeș-Sibiu, în zona municipiului Sebeș.

Momentul a fost filmat cu o cameră de bord de un alt participant la trafic, care a fost la un pas să lovească mașina care circula neregulamentar.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax