Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Șoferul de camion care a dat cu spatele pe autostrada A10 a rămas fără permis. Ce măsuri a luat Poliția

Publicat

Șoferul surprins în imagini, vineri, în timp ce circula cu spatele, cu un camion pe autostrada A10 Turda – Sebeș, a rămas fără permis, 120 de zile. De asemenea, polițiștii l-au amendat.

”La data de 10 martie 2023, în urma unei sesizări privind faptul că șoferul unei autoutilitare ar fi efectuat o manevră de mers înapoi pe Autostrada A1 Turda – Sebeș, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au efectuat verificări, în vederea identificării acestuia.

Din cercetări a rezultat că autoutilitara ar fi fost condusă de un bărbat de 45 de ani, din municipiul București.

Față de acesta, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale, cu amendă în valoare de 1.305 lei, în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar, complementar, a fost dispusă măsura reținerii permisului de conducere, pentru o perioadă de 120 de zile.

Precizăm faptul că, în astfel de situații, măsura suspendării permisului de conducere are aplicabilitate imediată, iar conducătorul auto nu are posibilitatea să solicite reducerea perioadei de suspendare”, a transmis IPJ Alba.

Manevra periculoasă efectuată de șoferul de camion a fost surprinsă în imagini de un cititor Alba24.

Cel mai probabil conducătorul autovehiculului înmatriculat în municipiul București a greșit ieșirea de pe Autostrada A10. Acesta decis să dea cu spatele zeci de metri, pe banda 1, punând astfel în pericol siguranța rutieră.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax