Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Șoferul din Alba, care s-a urcat beat la volan și a ucis trei tineri, scos din sediul poliției. Va ajunge la Judecătorie

Publicat

Palco Eduard Norbert, șoferul de 19 ani din Alba, care s-a urcat beat la volan și a spulberat trei tineri care mergeau pe DN1, a fost scos duminică seara din secția IPJ Alba. 

Acesta va fi dus în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru luarea măsurilor legale. Cel mai probabil procurorii vor cere arestarea preventivă a acestuia pe 30 de zile.


Reamintim că Eduard a provocat un accident rutier în care trei tineri și-au pierdut viața. Este vorba despre trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani.

Mai exact, victimele acestuia sunt Bogdan Stinea un tânăr de 17 ani, Patrick Adrian un tânăr de 25 de ani, și Daniel Doru un tânăr de 18 ani, toți din Sântimbru Fabrică.

CITEȘTE ȘI: VIDEO Cine sunt cei trei tineri uciși de un șofer beat în accidentul rutier din Alba. Ce spun familiile victimelor despre tragedie

Accidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.30. Cei trei tineri făceau parte dintr-un grup de 6 persoane, grup care se deplasa pe marginea drumului către benzinăria din Sântimbru.

Cei trei au fost spulberați sub ochii prietenilor lor.

Accidentul din Alba pare similar cu cel din localitatea 2 Mai unde, doi tineri au fost uciși de un șofer care conducea sub influența drogurilor.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Filip Andrei

    miercuri, 30.08.2023 at 14:16

    Nu am fost la fața locului dar am găsit câteva poze care m-au făcut să mă întreb in ce măsură e vina șoferului și dacă are vreo vina șoferul care a spulberat cei trei tineri având în vedere că cel rupt efectiv în două în urma accidentului avea încă tricoul pe el în comparație cu altul care era aproape întreg și nu mai avea nici măcar chiloți văzând aceste imagini am inceput să îmi pun niște întrebări cum ar fi ce nivel de alcoolemie tre să ai în corp in cat sa umbli dezbrăcat în pielea goală la 3:30 am pe mijlocul unui DN având încă 5 persoane martore la așa ceva ce nivel de conștiință și discernământ mai au ce cauți în libertate oare nu trebuia să fie de mult izolata într-un ospiciu de persoane cu probleme psihice acea persoana care a mai târât după ea încă 5 persoane ca un adevărat lider de grup întreb și eu așa pentru un prieteni la care dintre noi le-ar placea să vadă un bărbat în pielea goală tinduse și fluturandusi organele în mijlocul drumului la 3:30 dimineața întreb doar acu încă o chestie daca era ori care altul la volan în locul acelui ghionist și treaz nu băut și oprea încercând să îl scoată pe retardul ăla în afara carosabilului oare nu își găsea moartea prin bătaie de la grupul celor 6 huligani nu țin partea nimănui e și vina autorităților că nu au fost în stare să construiască 500 m de trotuar și tot atâta parapet pentru a delimita zona pietonala de asfalt sunt ferm convins că au fost și apeluri la poliție care au sesizat grupul celor 6 netrebnici și prin asta și poliția are partea ei de vina și o judecată dreaptă ar condamna tânărul ghinionist la suspendarea permisului pe cat timp prevede legea amenda că a condus băut dar primăria din zona poliția și familiile celor morți trebuie să plătească daunele morale și materiale produse tânărului din cauză că nu au dat o educație corespunzătoare celor decedați și minorul ăla mort ce caută beat la 3 dimineața neînsoțit pe drum întreb așa pentru un amic iar celor decedați și la cei 3 martori sau preluat probe în stabilirea alcoolemiei sau a drogurilor sau numa șoferul e de vina și minoritățile doar au drepturi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax