Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Splendoarea Lacului Oașa, umbrită de nesimțirea turiștilor: PET-uri, sticle, șervețele și ambalaje aruncate pe jos

Publicat

Una dintre cele mai frumoase panorame din județul Alba, locul de unde poți admira în toată splendoarea Lacul Oașa, este umbrită de mizeria și nesimțirea celor care se opresc pentru o pauză și câteva poze. 

PET-uri, șervețele, sticle și doze de bere, ambalaje, sau chiar cutii de farduri: toate se găsesc pe jos, pe lângă bara de protecție a barajului.

Standurile magazinelor din zonă au devenit suport pentru sticle de alcool sau de suc, iar toată zona este mizerabilă.

Gunoaiele sunt produse de cei care se opresc pentru câteva minute în drumul lor spre Obârșia Lotrului sau spre Munții Șureanu.

Zona de pe lângă bara de protecție este un focar de infecție de care nu te poți apropia pentru a face o poză sau pentru a admira lacul.

Peste tot riști să calci în fecale sau șervețele umede aruncate de către cei care au trecut înaintea ta prin zonă.

Pe de altă parte nu găsești un coș de gunoi pentru a arunca ambalajele, PET-urile sau dozele de aluminiu pe care un turist de cele mai multe ori le are în mașină, însă asta nu este o scuză pentru a le arunca pe jos, într-o zonă de panoramă.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax