Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Stadiul lucrărilor la Parcul Unirii din Alba Iulia, cu o săptămână înainte de 1 Decembrie. Imagini din dronă

YouTube video

Publicat

Cu exact o săptămână înainte de ziua de 1 Decembrie, când Alba Iulia așteaptă aproximativ 150.000 de musafiri, parcul Unirii din fața Catedralei Încoronării, principala investiție a municipiului în anul centenar, începe să capete forma finală. 

parc

Podul cu martini de sticlă este finalizat, iar aleile sunt și ele aproape gata. Se montează gazon dar și copaci, astfel încât autoritățile se așteaptă ca zona să fie utilizabilă. 

Partea centrală a parcului, pe Axul Unirii, este dominată de noul monument, construit de asemenea cu prilejul sărbătoririi a 100 de ani de la Unirea Transilvaniei cu România, domină întreaga priveliște, prin dimensiunea sa de aproximativ 22 de metri.

Citește și: PROGRAMUL COMPLET al ZILEI NAȚIONALE a României, la Alba Iulia. Concert Vama, Gașca Zurli, masa populară și paradă

În zona fântânii arteziene din mijlocul parcului Unirii au fost montate bănci cu spătar înălțat, pe structură metalică, cu șezutul și spătarul făcute din scânduri de lemn. Totodată, în parc au fost amplasate bănci cu spătar, cu cadru din aliaj de aluminiu și șezut/spătar din lamele de lemn.

De asemenea, în zona parcului vor fi montate și șezlonguri, cu șezutul făcut din scânduri de lemn și picioare din metal.

În parc sunt prevăzute și două fântâni noi.

Acestea sunt imaginile momentului, la Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Florin

    sâmbătă, 24.11.2018 at 18:48

    Tot mai putin spatiu verde in orasul acesta. Pacat

    • ...

      sâmbătă, 24.11.2018 at 19:55

      Hai să demolăm jumătate de oraș ca să ai tu destul spațiu verde. Hint: în Apuseni sunt multe cătune pustii in mijlocul naturii. Mută-te acolo dacă vrei mai mult verde.

  2. eu

    duminică, 25.11.2018 at 09:48

    La modul cUm pui problema dle … Ar trebui să te muți tu sa Îți mai ozonezi singurul neuron care se zbate disperat sa scape și el.
    Mare adevăr nu puține ci fff puține spații verzi în acest oraș. Dar dacă le-am fi păstrat ar fi trebuit sa omoram câteva firme din județ nu mai primeau bănuții pe așa zisele lucrări. La mulți ani România! La mulți ani dragi romani!

    • ...

      duminică, 25.11.2018 at 12:22

      Repet. Luati-va traista si catre catune! Acolo nu e nici Elis nici Florea. Noi, astia din oras, vrem sa circulam pe STRAZI SI TROTUARE. Care ghici ce? Sunt din BETON SI ASFALT. Daca vrei glod si praf, repet, valea catre catune!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate