Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Stadiul lucrărilor la podul peste râul Mureș ce va lega Șeușa de zona industrială Ciugud și Alba Iulia


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDF0MkYsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Publicat

Lucrările avansează la podul de peste râul Mureș, care va face legătura între Șeușa și zona industrială a comunei Ciugud, spre Alba Iulia. Muncitorii lucrează în prezent la rampele de acces, după ce placa de suprabetonare la pod a fost turnată. De asemenea, malurile râului Mureș au fost amenajate în zona podului. 

Reamintim faptul că podul are o lungime de aproape 150 de metri, o suprafață carosabilă de 7,5 metri lățime (două benzi de 3,75 metri lățime) și două trotuare de 1,27 cm lățime. 

După finalizarea drumului de acces de aproximativ 1,7 kilometri, localitatea Șeușa va fi legată de zona industrială Ciugud. Proiectul de 2,8 milioane de euro prevede așadar și construirea unui pod nou peste râul Mureș și realizarea a două sensuri giratorii, unul pe șoseaua ce leagă Alba Iulia de Teleac și unul în satul Șeușa.

Traseul locuitorilor din Ciugud spre Alba Iulia va fi scurtat astfel cu aproximativ 3 kilometri.

Contractul privind construirea podului și a drumurilor de acces a fost semnat la data de 22 ianuarie 2020, iar lucrările au început în luna martie 2020.

Valoarea contractului este de 13.346.722,88 lei, fără TVA. Constructorii sunt Elis Pavaje (leader) și Dacia Faber SRL (subcontractant: 70.57 %).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax