Connect with us
Publicitate

BLAJ

VIDEO: Stadiul lucrărilor la Stadionul CIL din Blaj. Suprafața, pregătită pentru montarea gazonului și a sistemului de irigații


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDF5djcsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Publicat

Lucrările avansează la Stadionul CIL aflat în cartierul Veza din municipiul Blaj. Muncitorii pregătesc suprafața pentru noul gazon dar și pentru instalarea unui sistem automat de irigații. 

Reamintim faptul că lucrările de montare gazon și sistem automat de irigații la Stadionul CIL au fost achiziționate de Primăria Blaj, prin intermediul platformei SEAP, în luna aprilie.

Valoarea investiției este de 315.900 de lei (circa 64.174 de euro), constructorul fiind Landscape Universal SRL, o firmă din localitate.

Contractul prevede instalarea unui sistem automat de irigații și montarea de rulouri de gazon pentru parcuri și terenuri sportive, pe o suprafață de 8.100 metri pătrați.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate