Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Standul municipiului Alba Iulia la Târgul de Turism al României a devenit arenă. Copiii, atrași de luptele cu gladiatori

Publicat

Standul municipiului Alba Iulia de la Târgul de Turism care se desfășoară în aceste zile la București s-a transformat într-o arenă. 

Copiii care au venit însoțiți de părinți au fost atrași imediat la stand de gladiatorii din echipa de reenactment și imediat a început și lupta.

Reprezentanții primăriei au postat o serie de informații, despre cum a fost ziua de sâmbătă, la târg.

”Minecraft, Counter Strike sau Roblox au fost învinse azi la standul Municipiului Alba Iulia de la Târgul de Turism al României.

Cei mici au profitat din plin de atracția zilei: atelierul de lupte antice pregătit de echipa municipalității.

Au înlocuit controllerele cu săbii și scuturi, au învățat tehnici de luptă de la centurionul Caius Cassius Proculeianus și și-au încercat puterile și tehnica în lupta cu gladiatorul Uwald, la Minor-Ludus Apulenis, o școală de gladiatori improvizată la stand.

Cei mici au ieșit, până la urmă, învingători iar cei mari au făcut loc în agende pentru luna august, la Alba Iulia, la ediția a X-a a Festivalului Roman Apulum.

De joi până duminică, Alba Iulia își promovează resursele turistice și evenimentele din 2023, dar și ofertele comerciale ale reprezentanților HoReCa locali la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României, cea mai importantă manifestare și locul în care se întâlnesc cei mai mari jucători din industria turismului” au transmis reprezentanții Primăriei Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax