Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Știrea săptămânii în fotbalul județean: Viitorul Roșia Montană a obținut prima victorie, la 232 de zile de la primul meci

Publicat

Viitorul Roșia Montană (Liga 5, Seria 1) a obținut prima victorie pe teren după 7 luni și 26 de zile de la primul meci oficial al echipei.

În etapa a 16-a din cadrul Seriei 1 a Ligii a 5-a, fotbaliștii de la Viitorul Roșia Montană au reușit obținerea primei victorii pe teren în actuala stagiune, stagiune care reprezintă și sezonul de debut pentru echipa din Munții Apuseni în fotbalul județean.

Aceștia au jucat duminică (21 mai) acasă, de la ora 11:00, împotriva celor de la Viitorul Răhău și au câștigat la limită, cu scorul de 1-0.

Singurul gol al partidei a fost înscris de Petruța Nicolae.

Viitorul Roșia Montană a mai câștigat anterior o partidă, la masa verde, în etapa a 3-a, împotriva celor de la Inter Ciugud, întrucât aceștia nu s-au prezentat la meci.

Bucurie fără margini la primul succes

„Doamnelor și domnilor, va rugăm să stați jos și să citiți cu atenție ce urmează.

Echipa de seniori a comunei Roșia Montană a câștigat primul meci de la înființare. Repetăm pentru cei care nu cred că au citit corect.

Echipa de seniori a comunei Roșia Montană a câștigat primul meci de la înființare. Mulțumim tuturor care ne-au susținut, care ne-au împins de la spate. Tuturor celor care au jucat azi, bravo vouă. Meritați această victorie”, au transmis oficialii echipei pe pagina de Facebook a clubului.

La finalul partidei, cuprinși de febra bucuriei, fotbaliștii „Viitorului” s-au filmat cum au celebrat victoria în vestiar.

Clasament, rezultate

În cele 16 etape parcurse până acum în ultimul eșalon fotbalistic din județul Alba, Viitorul Roșia Montană a obținut 6 puncte.

Rezultatele Viitorului Roșia Montană de până acum:

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax