Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Apa dintr-un lac privat din Alba Iulia „spală” o stradă din cartierul Micești și ajunge în curțile localnicilor

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDF0eEksMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


O stradă din cartierul albaiulian Micești este „spălată” de apa care curge dintr-un lac aflat în incinta unei ferme din apropiere. Locuitorii de pe strada Bradului se plâng că apa le intră în curți și solicită reprezentanților administrației locale găsirea unei soluții. 

Un cititor Alba24 ne-a transmis vineri mai multe imagini și o filmare pe care se observă cum strada de pietriș și pământ este inundată de apă, iar acesta ajunge și în curțile oamenilor. Potrivit acestuia, apa provine dintr-un lac aflat în curtea unei ferme din zonă.

„Apa vine de deasupra străzii Bradului și ne intră în curți. Am fost de câteva ori la Primărie, la Mircea Hava și la Gabriel Pleșa, iar acesta din urmă ne-a promis acum circa patru săptămâni că rezolvă cu apa și reabilitează strada cu piatră, dar nu s-a întâmplat nimic. 

Cum avem lângă noi strada Valea Aurului și strada Valea Argintului, ar putea să ne redenumească strada în str. Valea Bradului”, ne-a transmis cititorul Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. cetateanu' turmentat

    vineri, 09.04.2021 at 22:49

    „Libertatea ta se termina unde incepe libertatea celuilalt” – cam asa e in tarile civilizate.
    In Romania, unii au doar drepturi, ceilalti tac si inghit.
    Am un prieten care a cumparat (cu rate la banci si alte sacrificii) apartament in buricul targului, in centru, pe Henri Coanda, bloc nou, alea alea. Langa ei e un nesimtit cu o centrala pe lemne, care parca e o mocanita. Afuma la greu totul pe toate lunile cat e frig.
    Cica locatarii ar fi sesizat „organele abilitate’, doar ca nu-i poate face nimeni nimic!
    Au incercat si cu vorba buna… dar respectivul i-a bagat in origini si le-a inchis usa in nas zicandu-le: „asa va trebuie ca v-ati facut bloc langa mine!”
    Asa ca dragi locuitori de pe strada Bradului, luati-va cizme de guma si barci gonflabile

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax