Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Autoturisme parcate în centrul Municipiului Alba Iulia, avariate de o mașină de gunoi a firmei Polaris

Publicat

Mai multe autoturisme parcate în centrul Municipiului Alba Iulia au fost avariate de o mașină a firmei de salubrizare din Alba Iulia (Polaris).

Evenimentul rutier s-a petrecut miercuri, 24 februarie, în jurul amiezii, în parcarea unor blocuri, din spatele Casei Armatei.

La scurt timp de la producerea accidentului, un cititor alba24.ro s-a aflat în zonă și a surprins mai multe imagini cu urmările incidentului.

Din ce se poate observa din imaginile trimise de un cititor, o mașină a fost avariată destul de serios pe partea lateral dreapta: mai exact portiera a fost îndoită, geamul lateral a fost spart și pragul rupt.

De asemenea o altă mașină parcată lângă a fost avariată în partea din spate.

Potrivit cititorului alba24.ro șoferul mașinii de gunoi nu s-ar fi aflat în acel moment, iar mașina de gunoi ar fi fost scoasă din viteză și fără să fie asigurată cu frâna de mână ar fi intrat în autoturismele parcate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax