Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Bătaie între două eleve, într-un parc de joacă din Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Două adolescente s-au luat la bătaie joi, după ce au ieșit de la școală, sub privirile colegilor. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 12.00, în parcul pentru copii de lângă sediul Electrica, în centrul municipiului Alba Iulia. După câteva palme, picioare și păruieli, cele două s-au potolit, la intervenția unei alte fete.

O cititoare Alba24 a surprins momentul și a sunat la poliție. La sosirea echipajului, tinerii au fugit, iar fata agresată nu a depus plângere, cel puțin nu atunci. ”Aș vrea să fie o atenționare pentru părinți. Nu am mai văzut așa ceva” a spus, marcată, cititoarea.

În film nu se pot distinge fețele tinerilor și nu există deocamdată informații cu privire la școala sau liceul la care învață.

Potrivit IPJ Alba, a fost un apel la 112 în legătură cu acest incident, însă la ajungerea echipajului la faţa locului nu au mai fost găsite persoane implicate sau martori. Nu a fost depusă vreo plângere, dar se fac verificări.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax