Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ŞTIREA TA: Blocaj în trafic, la trecerea cu calea ferată din Alba Iulia, pe strada Mărăşeşti, în Vinerea Mare

Publicat

YouTube video

Şoferii aflaţi în trafic, în Vinerea Mare, în jurul orei 10.30, pe strada Mărăşeşti din Alba Iulia, au avut de aşteptat zeci de minute la bariera în drept cu calea ferată. Apoi, un tren marfar s-a oprit în dreptul acesteia, transmite un cititor Alba24.

Din imagini se observă cum o persoană coboară din locomotiva trenului şi verifică bariera, semn că ar fi putut fi vorba despre o defecţiune a sistemului de semnalizare pe calea ferată. În câteva minute, trenul s-a repus în mişcare.

tren bariera

Nu este o noutate că la trecerea respectivă se aşteaptă cam mult în coloană, însă disconfortul pare să fi fost şi mai mare pentru şoferi, având în vedere aglomeraţia şi drumurile de făcut în Vinerea Mare. Cititorul Alba24 ne-a mai spus că la bariera respectivă se stă, în medie, cel puţin 10 minute, un timp destul de mare, care îi întârzie în trafic.

Şi nu este singura problemă pentru şoferii care circulă în zonă. Ieşirea de pe strada Mărăşeşti, după ce trec de barieră, spre şoseaua de centură, este o adevărată provocare pentru unii conducători auto şi nu numai, în condiţii de trafic intens sau vizibilitate scăzută. Dovadă este şi numărul mare de accidente.

Şoferii au cerut, nu o dată, amenajarea unui sens giratoriu pe centură, în zona amintită.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alin

    vineri, 26.04.2019 at 17:55

    Chiar mare nesimțite cu bariera respectivă asa de mult se sta pînă vine trenu stai cu zecile de minute despre giratoriu poate dai era in alba iulia se făcea asa periferia nu conteaza pt domnu primar de la „muncipiu”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax