Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Culturi aflate în zona șoselei de centură din Alba Iulia, distruse de cetățeni care au campat în apropiere

Publicat

Un cititor Alba24 ne-a semnalat sâmbătă faptul că mai multe grupuri de cetățeni de etine romă au campat în zona șoselei de centură a municipiului Alba Iulia și distrug culturile aflate în apropiere. 

Cetățeanul susține că a făcut mai multe sesizări autorităților, însă fără rezultat. 

„Sunt grupuri de cetățeni migratori care campează pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia și distrug toate culturile din zonă.

Suntem disperați. Toată investiția noastră este distrusă de acești oameni care fură și distrug sub ochii Poliției Locale care nu face absolut nimic în această privință.

Am făcut nenumărate apeluri la autorități și de fiecare dată privesc nepăsători cum ne sunt distruse culturile.

Grupurile de romi care campează sunt un focar de cerșetori, (…) copii care trăiesc în condiții mizere, fără nici un acces la educație, apă sau mâncare decentă, animale care sunt înfometate și bătute sub ochii permisivi ai autorităților”, ne-a transmis cititorul Alba24.

Potrivit acestuia, cetățenii care au campat lângă Alba Iulia ar fi din județul Cluj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Ioan Berea

    sâmbătă, 06.08.2022 at 18:14

    Cel mai des campeaza sub podul de cale ferată din Partos,pe malul stâng xal râului Mureș. Vin cu 9 căruțe și două mașini. Sub pasarela peste calea ferată din Partos, partea de către oraș, este plin de izolații de cabluri de forță dezgropat de undeva. Cred că ei se ocupă cu asta, cât stau în zonă.

  2. dolfi

    duminică, 07.08.2022 at 14:40

    ce dragut, ei sunt „cetateni” ocrotiti! Au „traditii” care nu sunt compatibile cu legile moderne nu-i așa? Ce fac ONG-urile care se erijeaza in integrarea acestor „cetateni”? Doar consuma bani nu-i așa?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax