Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Cum a ales un șofer să depășească mașinile blocate în trafic între Micești și Alba Iulia

Publicat

Traficul luni dimineața (30 septembrie) a fost infernal între Micești și Alba Iulia, în special între ora 7.00 și 8.00. Deși situația este una ”normală” în zonă în fiecare dimineața, dar și după ora 16.00, un accident rutier produs la intersecția de la Stadion a contribuit la zecile de minute petrecute în trafic luni dimineață. 

Însă un șofer a găsit o soluție pentru a evita coloana de mașini în care restul șoferilor au așteptat minute bune pentru a parcurge câteva sute de metri. 20 de minute a fost timpul de așteptare în trafic pentru a parcurge distanța dintre Micești- magazinul Kaufland.

Drept urmare un șofer a ales o rută alternativă pentru a depși colana de mașini. Momentul și modul în care acesta a ales să depășească mașinile blocate în trafic a fost postat pe grupul INFO TRAFIC jud. Alba și semnalat redacției alba24.ro de mai mulți participanți la trafic.

CITEȘTE ȘI: FOTO: ACCIDENT RUTIER într-una dintre cele mai aglomerate intersecții din Alba Iulia. Două mașini implicate

Pe scurt șoferul a ales să urce pe trotuar și să conducă mașina pe pista de biciclete. Momentul s-a produs în jurul orei 07.53 și a fost surpins de o cameră de bord montată pe o mașină care stătatea blocată în trafic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dolfi

    luni, 30.09.2024 at 10:16

    Bariera dubla la intrarea dinspre micest si taxa de intrare in oras! Asta le trebuie ca s-au inghesuit toti pe camp unde n-au nimic si vin acuma sa imputa orasu ca n-au unde-si duce plozii la „gradi” sau la „scoala”.

    Uite, sunt si neciopliti multi dintre ei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate