Connect with us
Publicitate

ABRUD

VIDEO ȘTIREA TA Cum arată o pădure din Apuseni, asaltată de drujbe. Versant din zona Detunata, curățat de ”investitori”

Publicat

YouTube video

Imagini filmate dintr-o mașină, în apropiere de Bucium, mai jos de Detunata, arată dezastrul făcut de drujbe într-o pădure din Apuseni. Un versant întreg a fost ”curățat” și lemnele au fost depozitate în lunca unui pârâu din zonă.

Modul în care se taie lemn în Munții Apuseni pare scăpat de sub control, din cauza complicităților locale între reprezentanții diferitelor instituții, care de altfel ar trebui să aibă grijă ca aceste lucruri să nu se întâmple.

Și în acest caz se pare că este vorba despre o afacere locală în care sunt implicați oameni relativ importanți din zona Abrud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 19.04.2019 at 18:03

    Ce inseamna ‘oameni relativ importanti din zona”? Astia nu au lege ? Legea e facuta doar pentru restul ? Cei care au de facut controale in zona cum se apara ? Sau si pe astia ii apara o anumita a lege. Legi PSD-iste, la care lucreaza din greu sa devina si mai permisibile. Scarbos !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax