Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Cum dispar copacii de pe malul Ampoiului, în zona Bărăbanț. ”Toaletare” completă la adăpostul stării de urgență

Publicat

Un cititor Alba24 a semnalat tăierea unor arbori de pe marginea Râului Ampoi, în zona Bărăbanț. Acesta este indignat că pomii dispar la adăpostul stării de urgență, când oamenii sunt obligați să stea în casă. 

Acesta a filmat un asemenea moment și a transmis un mesaj către Alba24.

”Bună ziua ieri 3 oameni tăiau pomii de pe marginea Ampoiului cu o drujbă, în zona Bărăbanț. Când am întrebat de ce taie pomii au spus că toaletează; am întrebat cine le-a dat voie și au spus că primăria, dar când am început să îi filmez nu au mai spus nimic. Unul dintre ei a spus mai încet și a spus că Apele Române.

Credeți că e ok să taie pomii de capul lor? Cum mergi pe malul apei, în zona Bărăbanț, foarte mulți pomi au fost tăiați. Inclusiv o pădurice care era de pe vremea bunicii mele… peste 100 de pomi. Acolo erau rațe sălbatice și aer curat, și pe aceea au ras-o la propriu. Chiar nu se sesizează nimeni?

Eu cred că nu se lasă până nu taie toți pomii de pe marginea Ampoiului, profită de faptul că suntem izolați în casă și nu putem face nimic?

Mă revoltă acest lucru și cred că nu numai pe mine, oamenii din Bărăbanț știu și nu spune nimeni nimic” a transmis cititorul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. Andrei

    marți, 14.04.2020 at 20:30

    Noroc ca mai exista si oameni care actioneaza cand vad ceva gresit, deoarece sunt sigur ca au vazut si altii si n-au facut nimic in aceasta privinta. Felicitari celor care au luat initiativa!

    • CRISTIAN

      miercuri, 15.04.2020 at 22:09

      Ieși în stradă si cereți dreptate și nu mai votați pe toți prostii și papagalii la conducerea 😉

      Dacă nu ciocu mic 😉

      • pilu

        joi, 16.04.2020 at 16:02

        Spune-mi si mie tu cum deosebesti prostii si papagalii dintr-o turma in care sunt majoritari ?

  2. Stefi

    miercuri, 15.04.2020 at 16:10

    Si care e problema ?! Ca au taiat „cativa” copacei ?! Ca doara dom’ ministru al padurilor ne povestea ca la prosti ca padurile Romaniei au crescut prin impaduriri cu vreo 200 000 ha ! Deci avem de unde taia si „toaleta” 🙁 Bai, chiar suntem luati de tampiti ?! Luati, bai oameni buni, atitudine ca altfel ne ducem dreaq 🙁

  3. Razvan

    miercuri, 15.04.2020 at 16:56

    Poti doar spera ca organele abilitate se vor autosesiza si vor lua masurile necesare iar acei indivizi vor fi cel putin amendati. Este halucinant cum majoritatea oamenilor nu pot iesi sa-si cumpere de mancare fara o declaratie pe propria raspundere iar altii ies cu drujba sa taie copacii, in plina zi!!

  4. Antonie augustin

    miercuri, 17.06.2020 at 14:56

    Niste nesimtiti care ar trebui bagati la puscarie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax