Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Curse ilegale de mașini într-un cartier din Alba Iulia. Locuitorii din zonă cer ca polițiștii să ia măsuri

Publicat

Un cetățean din Alba Iulia a surprins într-un clip video, o cursă ilegală de mașini, desfășurată pe o stradă din oraș, joi seara, în jurul orei 22.3o. 

Cursele de mașini, cunoscute mai simplu ca ”liniuțe” nu sunt o noutate pentru Alba Iulia. De ani de zile acestea se desfășoară pe diferite străzi din oraș, după lăsarea nopții.

De data aceasta, video-ul de mai sus, a fost surprins pe o stradă din cartierul Recea. Locuitorii din zonă sunt deranjați de zgomotul produs de cei care noaptea se strâng în cartier și fac curse de mașini.

De asemenea, locuitorii din zonă cer ca oamenii legii să ia măsuri în ceea ce privește cursele de mașini ce se desfășoară în cartierul de case.

Imaginile au fost surprinse în jurul orei 22.30.

Potrivit cititorului alba24.ro, care a surprins imaginile, cei doi șoferi au făcut două ”liniuțe” apoi au plecat din zonă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Maria

    duminică, 10.10.2021 at 14:23

    Și pe Bulevardul Revoluției 1989 la LDL se întâmplă același lucru! Toată vara ne-au tocat creierii și, și acum mai ales în week end!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax