Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Depășire în intersecție, pe contrasens și pe roșu la semafor. Imprudență în trafic, la Alba Iulia

Publicat

Un cititor Alba24 a filmat luni, cu o cameră de bord, două mașini ai căror șoferi forțează semaforul aflat la intersecția dintre strada Cloșca și Bulevardul Horea din Alba Iulia, în zona Hotel Cetate. Unul dintre ei a trecut pe culoarea roșie.

Totul s-a petrecut luni, în jurul orei 16:15, la intersecția semaforizată dintre străzile Cloșca și B-dul Horea din Alba Iulia. Pe imagini pot fi observate două autoturisme care circulă, în coloană, dinspre pasaj spre intersecția cu strada Cloșca.

Primul dintre șoferi se oprește cu autoturismul la limită, pe culoarea galbenă a semaforului, pe trecerea de pietoni. Cel de-al doilea șofer forțează trecerea, depășește prima mașină în intersecție și trece pe culoarea roșie a semaforului, continuându-și drumul pe strada Cloșca.

„Inconștiență dusă la extrem. Dacă lovea mașina roșie, autoturismul era proiectat în grupul de persoane care așteptau la trecere”, ne-a transmis cititorul Alba24.

 

 


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

2 Comentarii

2 Comments

 1. Ovi

  marți, 28.05.2019 la 15:16

  Am ajuns ca în jungla, asemenea persoane inconștiente nu au ce sa caute cu permisul în buzunar pe strazi…mersul pe jos cu siguranță le-ar face bine.

  • Daniela

   vineri, 31.05.2019 la 08:39

   Inconstienta, dar mai ales NESIMTIRE.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Studiu: Românii vor să mănânce bio, dar foarte puţini ştiu ce înseamnă

Publicat

produse bio

Trei sferturi dintre români înţeleg prin agricultura, bio/ecologică, produse sănătoase, fără aditivi sau chimicale. Însă majoritatea spun că ei cumpără produse bio/ecologice, fără a şti, de fapt, dacă acestea sunt certificate ca atare, potrivit unui studiu online. Valoarea pieţei de agricultură ecologică în Europa este de 37 miliarde de euro, din care prea puţin îi […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Concursurile de angajare în spitale vor fi organizate în centre regionale, ”pentru a se elimina suspiciunile”

Publicat

sorina pintea

Din acest an, concursurile de angajare în spitale ar urma să fie organizate în centre regionale, nu de către unitățile de sănătate care scot posturile la concurs. În centrele respective, vor fi observatori din alte zone ale țării. Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, consideră că astfel „se vor elimina suspiciunile și va fi promovată meritocrația”. Ordinul […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Atenţionare de călătorie în Grecia din cauza ţânţarilor. Risc de răspândire a bolilor tropicale în Europa

Publicat

vacanta grecia

Grecia a lansat recent o alertă de călătorie, din cauza ţânţarilor, responsabili printre altele de infectarea oamenilor cu virusul West Nile. Schimbările climatice cresc riscul răspândirii bolilor tropicale în Europa, propagate prin muşcăturile de ţânţari. Anul trecut, 400 de europeni au murit, doar din cauza virusului West Nile. De vină pentru răspândirea acestuia, dar şi […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Alertă CERT-RO: Un nou val de atacuri informatice ransomware la spitale și alte instituţii din domeniul sănătății

Publicat

ransomware

Un nou val de aplicaţii maliţioase de tip ransomware afectează din ce în ce mai multe instituţii din domeniul sănătăţii care activează în România, avertizează specialiştii Centrului Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO), într-o postare de pe propria pagină de Internet. “Din notificările primite în ultima perioadă, CERT-RO a identificat o creştere […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate