Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Depășire în intersecție, pe contrasens și pe roșu la semafor. Imprudență în trafic, la Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Un cititor Alba24 a filmat luni, cu o cameră de bord, două mașini ai căror șoferi forțează semaforul aflat la intersecția dintre strada Cloșca și Bulevardul Horea din Alba Iulia, în zona Hotel Cetate. Unul dintre ei a trecut pe culoarea roșie.

Totul s-a petrecut luni, în jurul orei 16:15, la intersecția semaforizată dintre străzile Cloșca și B-dul Horea din Alba Iulia. Pe imagini pot fi observate două autoturisme care circulă, în coloană, dinspre pasaj spre intersecția cu strada Cloșca.

Primul dintre șoferi se oprește cu autoturismul la limită, pe culoarea galbenă a semaforului, pe trecerea de pietoni. Cel de-al doilea șofer forțează trecerea, depășește prima mașină în intersecție și trece pe culoarea roșie a semaforului, continuându-și drumul pe strada Cloșca.

„Inconștiență dusă la extrem. Dacă lovea mașina roșie, autoturismul era proiectat în grupul de persoane care așteptau la trecere”, ne-a transmis cititorul Alba24.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Ovi

    marți, 28.05.2019 at 15:16

    Am ajuns ca în jungla, asemenea persoane inconștiente nu au ce sa caute cu permisul în buzunar pe strazi…mersul pe jos cu siguranță le-ar face bine.

    • Daniela

      vineri, 31.05.2019 at 08:39

      Inconstienta, dar mai ales NESIMTIRE.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax