Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Două oi și doi iezi, la păscut într-un cartier din Alba Iulia, în zona caminelor studențești

Publicat

Patru animale au fost filmate de un cititor alba24.ro în timp ce pășteau. Ar fi fost un moment normal într-o pășune, sau la o fermă. Însă s-a petrecut în oraș, în zona caminelor studențești, pe Bulevardul Republicii.

Cititorul alba24.ro a filmat animalele, iar video-ul l-a trimis pe adresa redacției. Momentul a fost surprins marți, 25 iunie.

În video se pot observa două oi și doi iezi care pășteau liniștiți, pe un petic de iarbă.


”Alba Iulia oraș european” a comentat cititorul alba24.ro.

Zona în cauză este cunoscută pentru astfel de imagini. De multe ori în zonă apar cai sau porci care se plimbă fără nici o problemă pe străzi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. gelu stoian

    marți, 25.06.2024 at 18:54

    Am fost si eu (+ sotia ) in zona, cu ocazia vaccinarii ( + doza 2 ) anticovid – in sala de sport a Univ. Si atunci ( demult , parca acum cca 2 ani ) era iarba-n zona respectiva. Daca tot nu se coseste > nu vad de nu fi ea pascuta . Nimic anormal !

  2. Doru

    joi, 27.06.2024 at 14:29

    Super articol. Dar despre javrele plimbate peste tot după care nimeni nu strânge excrementele sau despre cele urlătoare care „țin recitaluri” toată noaptea, nu se poate scrie un articol mai amplu? Oile rad iarba necosita, nu latra, nu mușcă iar in plus îngrașă și pământul. Nu cred că cineva a avut vre-o problema daca a călcat pe bobitele eliminate de oaie, în comparație cu călcătură într-o „plăcintă” câinească.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax