Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Drumul spre Poarta Raiului, coșmarul șoferilor. Porțiunea dintre Oașa și Șureanu, „mai rea ca niciodată”

Publicat

Peisajele spectaculoase şi aerul curat din Munții Șureanu atrag în fiecare an turiști din toată țara dar și din străinătate. Până să ajungă să se bucure de natură, turiștii trebuie să parcurgă cu mașina drumul care leagă DN 67 C „Transalpina” de Luncile Prigoanei și Poarta Raiului.

Porțiunea reprezintă un adevărat coșmar pentru șoferi: este plină de gropi adânci și denivelări, iar cei care ajung în zonă spun că își distrug mașinile în craterele uriașe formate pe partea carosabilă. 

În ultimele luni, după topirea zăpezii și ploile din ultima perioadă, porțiunea de drum s-a deteriorat vizibil. Gropile s-au transformat în adevărate cratere, iar în unele locuri, este practic imposibil să le ocolești.

Un cititor Alba24 a surprins duminică, pe o filmare, cum arată porțiunea de drum aflată între barajul Oașa și Luncile Prigoanei.

„Starea drumului este mai rea ca niciodată. Condusul pe această porțiune este precum o cursă cu obstacole. După prima groapă uiți de o parte din regulile de circulație și începi un adevărat slalom printre cratere. Ocolești ce poți, frânezi ușor și strângi tare de volan atunci când nu mai ai ce face și trebuie să treci printr-un crater adânc. Realizezi rapid că drumul de circa 16 kilometri este un veritabil traseu off-road”, ne-a transmis cititorul Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax