Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Fostă centrală termică aflată la subsolul blocurilor „M” din Alba Iulia, transformată în depozit de deșeuri

Publicat

O situație revoltătoare ne-a fost semnalată luni de un cititor Alba24. O fostă centrală termică aflată la subsolul blocurilor „M” din Alba Iulia, imobile aflate în prezent în reabilitare, este folosită drept depozit pentru deșeuri rezultate în urma lucrărilor. 

Pe imaginile surprinse de acesta se pot observa mai multe grămezi – saci cu deșeuri provenite din lucrările de reabilitare termică. De asemenea, imaginea este una dezolantă și pe culoarele de acces în fosta centrală termică și la subsol, acestea fiind împânzite cu bucăți de polistiren.

Potrivit cititorului Alba24, decizia de a depozita acolo deșeurile ar aparține Primăriei Alba Iulia, care în mod normal ar fi trebuit să le ridice.

O altă problemă semnalată în zonă este la canalizarea aflată la subsolul blocului. Potrivit cititorului, de multe ori aceasta se înfundă, iar subsolul este astfel inundat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax