Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Incident pe un bulevard din Alba Iulia. Un bărbat s-a așeazat pe stradă și a blocat traficul rutier

Publicat

Un incident în trafic, pe o stradă din Alba Iulia, a fost suprins de un cititor alba24.ro. 

S-a întâmplat marți, 20 februarie, în jurul orei 17.00, pe strada Bulevardul Republicii din Alba Iulia, în zona magazinului Dedeman. 

Din imaginile suprinse de un cititor alba24.ro, un bărbat s-a așezat pe mijlocul străzii și a blocat toată ciculația. Acesta avea în mână un baston cu care gesticula către șoferi.


Mai multe mașini au oprit în trafic, iar câțiva șoferi au coborât pentru a-l duce pe bărbat pe trotuar. În zona respectivă incidentul a durat în jur de câteva minute.

După ce a fost scos de către șoferi de pe stradă, potrivit cititorului alba24.ro, bărbatul și-ar fi continuat deplasarea pe carosabil.


În ultima perioadă au avut loc mai multe incidente de acest fel la Alba Iulia, incidente în care bărbați se așează pe mijlocul străzii, printre mașini și refuză să plece din locul respectiv.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax