Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: La un pas de accident, într-o intersecție din Alba Iulia. Cum a fost evitat evenimentul rutier

Publicat

Două autoturisme au fost la un pas să fie implicate într-un accident rutier, într-o intersecție din Alba Iulia, luni după-amiaza.

Șoferul unui Logan pare că ”primește prioritate” la ieșirea de pe strada Trandafirilor, spre strada București, iar un Volkswagen ce circula dinspre centru, pe strada cu prioritate, oprește în ultima clipă pentru a evita impactul.


Din fericire, de această dată nu s-a produs vreun accident ce putea avea urmări destul de grave, în condiții de ploaie și carosabil umed.

Imaginile au fost postate pe rețeaua de socializare.

sursă: Facebook/ Nicu V. Info Trafic Jud. Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pamfil

    marți, 13.06.2023 at 15:03

    o fi avand ala cu masina neagra prioritate, dar eu am invatat cand am facut scoala de soferi acu mai bine de 20 de ani ca in apropierea intersectiilor, trecerilor la nivel de cale ferata, trecerilor de pietoni, curbe… etc trebuie redusa viteza pentru evitarea oricarui pericol. Mie mi se pare ca acea masina neagra a… accelerat in apropierea acelei intersectii. Cel cu loganul alb a facut… la fel prin iesirea in viteza pe langa neacordarea de prioritate. Sa fie oare si obiceiul prost a multora de a semnaliza schimbarea de directie DUPA ce au inceput sa schimbe directia?
    In fine, multi iau carnetul de sofer mult prea usor in zilele noastre.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax