Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: La un pas de accident pe o stradă din Alba Iulia, după ce un șofer nu a respectat indicatorul „Cedează trecerea”

Publicat

Doi șoferi au fost la un pas de accident, miercuri dimineața, într-o intersecție din Alba Iulia, după ce unul dintre aceștia nu a respectat indicatorul „Cedează trecerea”. Totul s-a întâmplat la intersecția dintre strada Petru Maior și Vasile Alecsandri. 

Pe imaginile surprinse de o cameră de bord se poate observa cum un șofer care circula pe strada Vasile Alecsandri se trezește în fața sa, în intersecție, cu un autoturism care a intrat de pe strada Petru Maior și a cărui șofer nu a respectat indicatorul rutier „Cedează trecerea”.

Primul dintre conducătorii auto frânează brusc pentru a evita un impact.

„<Cedează trecerea> adică acel indicator care e cu vârful în jos. La întâlnirea acestui indicator, conducătorul auto este obligat să reducă viteza și să se asigure că pe drumul prioritar nu circulă autovehicule, și abia apoi poate să pătrundă în intersecție”, a scris un cetățean, miercuri, pe grupul Info Trafic jud. Alba.

sursa, video: Facebook (Info Trafic jud. Alba)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Cornelia

    miercuri, 27.09.2023 at 17:59

    politia, v-ati sesizat?

  2. Nicolae Daniel

    miercuri, 04.10.2023 at 18:56

    e greau cand realizezi ca traiesti degeaba.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax