Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO UPDATE: La un pas de tragedie. Mașină pe contrasens pe Autostrada A3 în zona Turda, la un pas să provoace un accident

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFsVGwsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Un șofer inconștient care circula pe contrasens pe Autostrada A3, în zona nodului rutier Turda, a fost la un pas să provoace un accident rutier. Incidentul a fost surprins în urmă cu câteva zile pe o cameră de bord, iar mai apoi filmarea a ajuns pe rețeaua de socializare Facebook. 

În video surprins marți, 12 ianuarie, în jurul orei 10:00, se poate observa cum șoferul unui autoturism marca Renault circula pe Autostrada A3, în zona nodului rutier Turda, pe contrasens, pe banda 2, în condiții de ceață.

La un moment dat, un alt conductător auto care circula regulamentar îl evită în ultima clipă, fiind la un pas de tragedie.

UPDATE: IPJ CLUJ a transmis precizări cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care se observa cum un conducător auto se deplasează pe sensul opus de mers, pe autostrada A3.

 ”Precizăm faptul că la scurt timp, acesta a fost identificat de polițiști. A fost aplicată măsura sancționării contravenționale a acestuia.”

IPJ Cluj mai precizează că,” totodată, conducătorului auto i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioada de 60 de zile.”

sursa video: Facebook (S. Fejer)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. cici1800

    vineri, 15.01.2021 at 14:38

    daca ala cu masina alba era in ceva auto mai mare gen SUV se dadea peste cap sau cel putin se lovea de parapeti 100%! E plin de tampiti pe drumuri

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax