Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: La un pas de accident: Mașina pe contrasens, în giratoriu, la ieșirea din Alba Iulia spre autostrada A10

Publicat

Un șofer a fost la un pas să producă un accident, în județul Alba. Momentul care se putea termina cu un accident rutier a fost surprins de camera de bord. 

Șoferul care a fost la un pas să fie lovit de mașina intrată pe contrasens a trimis pe adresa redacției, înregistrarea de pe camera de bord.

Întâmparea a avut loc sâmbătă, 25 noiembrie, în jurul orei 20.00,.


La un moment dat, șoferul care conducea în mod regulamentar a intrat în giratoriul de la ieșirea din Alba Iulia spre A10. Atunci în fața sa un autoturism condus pe contrasens a frânat brusc.

După ce și-a dat seama ce a făcut, șoferul de pe contrasens a reușit să întoarcă mașina, în timp ce restul participanților la trafic au oprit și au așteptat ca acesta să termine manevra.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. un iobag din Romania

    vineri, 01.12.2023 at 06:55

    Aceeasi inconstienta in giratoriuk de pe str, Lalelelor (LIDL) unii soferi de autobuze ,depe Bl. REVOLUTIEI pe LALELELOR nu mai fac sensul giratoriu ( fac o romaneasca si taie sensul ) si se pare ca devine un obicei si pentru autoturisme . P.S Or fi ,, ENGLEJI ” romanizati si au ramas cu reflexe de ANGLIA !!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax