Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO ȘTIREA TA: Mașină zgâriată într-o parcare din Alba Iulia, de containerele de gunoi duse de vânt. Ce spune proprietarul

Publicat

Un cetățean din Alba Iulia reclamă că autoturismul său a fost lovit de containerele de gunoi lăsate neasigurate, în timpul unei furtuni care a avut loc zilele trecute. 

Omul spune că are loc de parcare în apropierea containerelor, care au fost împinse de vânt până în autoturismul său, provocându-i zgârieturi la faruri.

Acesta a transmis și o filmare în care explică ce s-a întâmplat. Mai spune că s-a adresat și operatorului de salubritate, Asocierea RER-VEST, pentru a-și recupera paguba, însă deocamdată nu a primit nici un răspuns concret.

”Eu am așteptat destul de mult, să văd ce măsuri se iau, aproximativ o săptămână, mi se răspunde că voi fi contactat, că să le trimit poze… în fine, nu se va rezolva nimic. Sper ca în continuare să nu mai pățim același lucru” a declarat acesta.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Oz

    vineri, 11.02.2022 at 09:27

    Pai la zgarierura aia de pe far eu sunt convins ca daca ai asigurare casco intra la dauna totala …. ce dauna totala … dubla dauna .

    Da e neplacut dar si noi asteptam doar sa ni se faca …. nu facem absolut nimic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax