Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Mizerie în loc de apă potabilă, la robinetele unor locuitori din Alba Iulia. ”Unde sunteți autorităților?”

Publicat

Apă murdară la robinetele albaiulienilor. Un cititor Alba24 a transmis un video înregistrat sâmbătă, în care se observă că pe țeava pe care ar trebui să curgă apă potabilă, curată și bună de băut, așa cum este taxată de operator, curge un fel de mâl maro. 

”Vi se pare normal să plătim o astfel de apă? În Alba Iulia, pe Strada Gladiolelor, în secolul 21, plătim apă potabilă cu aproape 10 lei pe metrul cub cu o asemenea calitate! Unde sunteți autorităților? De ce trebuie să plătim noi toate mizeriile? Si să vă plătim și pe voi din munca noastră, fără să produceți nimic” a întrebat cititorul. 

Operatorul nu a comunicat pe site nici un fel de intervenție penru astăzi, și nici nu a transmis că în oraș ar fi sâmbătă vreo avarie. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax