Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Momentul în care doi elevi au fost la un pas să fie loviți de o mașină, pe o trecere de pietoni din Micești

Publicat

Doi elevi au fost la un pas să fie loviți de o mașină, joi, în timp ce traversau pe trecerea de pietoni o stradă din cartierul albaiulian Micești. 

Incidentul a fost surprins de un cititor Alba24 pe o cameră de bord, în jurul orei 13:40, pe strada Zlatnei din Micești, în zona intersecției cu strada Pădurii. Potrivit acestuia, șoferul grăbit ar fi schimbat de mai multe ori benzile, pentru a încerca să depășească.

Pe imagini se poate observa cum doi elevi se angajează în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, din partea stângă.

O mașină care se afla pe banda 2 oprește pentru a le acorda prioritate, însă șoferul unui alt autoturism marca Audi, care circula pe banda 1, trece la câțiva centimetri de aceștia.

Elevii angajați în traversarea străzii se opresc pe trecere, pentru a nu fi loviți de șoferul grăbit.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Csoso

    vineri, 17.03.2023 at 11:41

    Si nu se sesizeaza politia sa ii ia carnetul ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax