Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO/ ȘTIREA TA: „Munți” de resturi din porțelan, pe centura orașului Alba Iulia. Șoferii, la cules de farfurii

Publicat

Zeci de oameni au muncit din greu, vineri dimineața, pentru a încărca în mașini obiecte din porțelan alese din trei grămezi uriașe de rebuturi și deșeuri, apărute peste noapte pe centura municipiului Alba Iulia.

În imaginile filmate și postate de un albaiulian pe Facebook se poate vedea cum toată ”operațiunea” se desfășoară sub ochii unor polițiști locali care par mai degrabă că asigură buna organizare a aprovizionării ad-hoc, în loc să facă demersuri pentru a afla cine a descărcat deșeurile.

Preț de minute bune oamenii, care au oprit mașinile pe marginea drumului, aleg și fug cu obiectele în brațe, le așează în portbagaj și se întorc pentru a-și alege altele.

În film se poate vedea cum o femeie chiar traversează drumul, printre mașini, sub ochii polițiștilor care nu reacționează nici la această încălcare a regulilor de circulație.

Potrivit poliției locale, din primele cercetări rezultă că terenul pe care au fost descărcate deșeurile este privat, iar proprietarul dorește să-l niveleze folosind respectivele resturi de porțelan.

”Totuși, am fost acolo cu un topograf care a făcut măsurători și urmează să stabilim cu exactitate, din punct de vedere cadastral, dacă terenul pe care au fost descărcate respectivele deșeuri este public, sau privat. Dacă se dovedește că acestea au fost lăsate pe domeniul public va exista o amendă între 3.000 și 6.000 de lei, plus plata facturii pentru curățarea locului”, a declarat pentru Alba24 Daniel Ilcu, șeful Poliției Locale Alba Iulia.

Referitor la măsurile pe care le-au luat polițiștii locali în zonă acesta a declarat că, neștiind dacă terenul este public sau privat, agenții nu-i puteau împiedica pe oameni să ia obiectele, însă au rămas în zonă până a sosit un buldoexcavator cu ajutorul căruia au fost îngropate toate resturile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Andrei Graurus

    vineri, 06.03.2020 at 21:04

    Nu e legal sa depoziteze orice deșeuri fără acord de mediu, și Ilcu Daniel știe ca gunoaiele sunt de la prietenu lui de aia nu amendează . Doar pe cine are el chef pune sa amendeze . Trăiască orașul gunoaielor adică orașul nostru sub ocrotirea poliției locale. Vive la ticălosie .

  2. pilu

    duminică, 08.03.2020 at 16:20

    Nu sunteti voi in stare sa amendati pe cine le-a depozitat acolo, ca o patiti ! Ia sa vedem. Dati o amenda, se face contestatie si se anuleaza. Simplu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax