Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA Necazul unei familii din Cricău: la fiecare ploaie torențială gospodăria este inundată de ape

Publicat

YouTube video

O familie din Cricău trăiește cu groază fiecare ploaie torențială care se abate asupra localității. La fiecare rupere de nori, apa care se scurge de pe versanți ajunge în curtea acestora.

Potrivit familiei în cauza, drumul principal ar fi fost modernizat în urmă cu aproximativ cinci ani, fără a se lua în calcul și o modalitate de scurgere a apei care să nu le afecteze gospodăria. 

Mai exact, drumul ar fi fost înălțat, iar o veche rigolă care pe vremuri își făcea treaba, a fost înlocuită cu una care nu face față la niciunei ploi mai puternice.

YouTube video

Familia a declarat pentru Alba24 că a făcut chiar și o sesizare scrisă în urma cu doi ani către primarie, dar răspunsul ar fi fost unul simplu: ”Când vor fi bani!” 

”Astfel la fiecare ploaie mai serioasă, apa scursă de pe drum ne intra în curte și spală tot, pentru că nu exista rigole perimetrale de scurgere a apelor meteorice sau orice altă măsură de împiedicare.

Astăzi a fost spalată toată curtea și inundată mare parte din aceasta și grădina.

În decursul anilor am facut nenumarate plângeri verbale și scrise la Primaria Comunei Cricău, însă nu suntem băgați în seama pentru că nu le pasă.

YouTube video

Asta pe lângă faptul că de un an de zile de la inundația din iunie 2018, încă nu s-a reparat asfaltul, podurile sunt tot rupte, iar localnicii trebuie să înconjoare kilometri întregi ca să ajungă la casele lor, iar drumul forestier a rămas încă nepracticabil”, a declarat pentru Alba24 un membru al familiei în cauză.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax