Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: O mașină de gunoi a rămas blocată într-un șanț de canalizare dintr-o comună din Alba. Ce spune primarul

Publicat

O mașina a operatorului de gunoi GreenDay, care ridică gunoiul în localitatea Sâncel a rămas blocată, într-un șanț de canalizare. 

Potrivit primarului din Sâncel, incidentul s-a petrecut vineri, când mașina de gunoi a intrat pe strada Mihai Eminescu, la intersecției cu Morii. Atunci autospeciala a intrat cu spatele și din cauza ploilor care au tasat pământul, a ajuns cu o roată în șantul de canalizare.

Primarul a explicat pentru alba24.ro că în zona s-au executat lucrări de branșare la canalizarea principală.


Sâmbătă, 3 septembrie în jurul orei 14.30, au început lucrările de scoatere a mașinii de gunoi din șantul de canalizare.

Mai exact a fost folosită o macara pentru a putea repune mașina cu toate roțile pe pământ, a explicat pentru alba24.ro, Ilie Frățilă, primarul comunei Sâncel.

De asemenea o parte din operațiunea de scoatere a mașinii a fost transmisă live pe Facebook, de un bărbat din zonă, pe contul său numit Ticu Sancel.

sursă foto: cititor alba24.ro

sursă video: Facebook Ticu Sancel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax