Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: O trecere de pietoni „invizibilă” îi pune în dificultate pe pietoni, la Alba Iulia

Publicat

Pe strada Calea Moților din Alba Iulia, în zona intrării în parcarea stadionului Cetate, pietonii sunt nevoiți să traverseze strada prin locuri nemarcate.

Un cititor Alba24 ne-a semnalat faptul că deși există de ani buni trotuare care fac legătura între intersecția cu strada Septimius Severus și intersecția cu B-dul Republicii, trecerile de pietoni nu sunt marcate.

Potrivit acestuia, pietonii se expun unui risc de fiecare dată când traversează strada în zona respectivă. Nu de puține ori, cetățenii sunt puși în dificultate la traversare, fiind nevoiți să acorde o atenție mărită autovehiculelor aflate în trafic.

Acesta solicită administrației locale realizarea marcajelor pietonale, astfel încât cetățenii să poată traversa în siguranță.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pamfil

    vineri, 04.08.2023 at 12:42

    in orasul asta doar daca nu ai instincte de auto-conservare nu dai o atentie sporita rablelor indiferent ca mergi pe trotuar sau traversezi pe la zebra/semafor ori loc nepermis (pe cati era sa iau eu in „coarnele” cursierei mele nu vreti sa stiti).

    zona aia ii o mizerie… o gramada de bizoni se-ghesuie zilnic sa-si bea degetaru’ cu cafea in aerosoli de esapament aglomerand parcarea si implicit intersectia aia de la directia de agricultura…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax