Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: O zonă mai retrasă dintr-un sat din Alba plină de gunoaie, prezervative, pungi de fast food și multă mizerie

Publicat

Gunoi și nesimțire din partea cetățenilor: așa descrie un cititor alba24.ro o situație ce se petrece în proximitatea satului Dumitra din Alba. 

Pe adresa ziarului alba24.ro, cititorul a trimis mai multe poze și un videoclip în care se pot observa saci de gunoi aruncați, resturi menajere și multă mizerie. Pe lângă ce se vede în poze cititorul spune că pe jos sunt aruncate și prezervative, pungi de la fast food și cupe de cafea, semn că zona este cunoscută și loc de întâlnire pentru mai multe persoane.

Este vorba despre o zonă situată pe drumul ce leagă Ciugud de Sântimbru, care nu era tranzitată înainte de modernizarea drumului. Acum de când drumul a fost renovat și oamenii au început să îl folosească au și apărut gunoaiele în zona descrisă de cititor.

”De când s a renovat drumul ce leagă Ciugud de Sintimbru foarte multe persoane vin sa se destindă iar de când a început sa fie foarte circulabil s-a strâns foarte foarte, mult gunoi.

Mai ales prezervative, pungi de McDonald’s și multe pahare de cafea. Dacă se poate publica acest lucru să nu se mai polueze, ar fi super. Înainte ca drumul sa fie asfaltat nu era gunoi deloc”, a scris cititorul într-un mesaj pentru alba24.ro.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax