Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO Știrea TA: Parcarea din centrul municipiului Alba Iulia „se crede” plină. Contorul pe ZERO, locuri libere cu zecile

Publicat

parcare Ai ajuns, luni, la Alba Iulia și au vrut să îți lași mașina în parcarea cu plată din centrul municipiului? Ghinion, era „plină”. Asta arăta afișajul electronic însă realitatea este că locuri erau cât pentru un parc auto. Nu este pentru prima dacă când „contorul” își face de cap și pune la numărătoare mai mult, însă situația de luni a fost chiar hilară. Cei care încercau să intre în parcare nu reușeau din cauza barierei care nu se ridica dat fiind faptul că panoul arăta că mai sunt „ZERO” locuri disponibile. 

Un cetățean care dorea să parcheze în centrul municipiului Alba Iulia, deja celebra parcare cu plată, a observat cu stupoare că deși locuri erau mai mult decât suficiente, bariera nu se ridica. Panoul electronic care contorizează intrările în parcare arăta că nu mai sunt locuri disponibile deși pe cele peste 60 de locuri abia dacă erau parcate 5 mașini.

Albaiulianul a trimis redacției Alba24 filmarea cu încercarea lui de a intrat în parcare.

YouTube video

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

 1. Cetateanul Turmentat

  luni, 19.06.2017 at 15:35

  Foarte multe persoane intra in parcare si la iesire nu mai platesc. Am vazut personal persoane care stateau parcate cu orele si inainte sa plece se duceau sa mai scoata inca un bilet, sa plateasca minimul ( poate are si defectiuni aparatul nu stiu, dar am vazut mai multe cazuri de acest gen). Multi cetateni al acestui oras, merg in centre precum Cluj, Sibiu, Brasov, Timisoara mai nou si Bucuresti si platesc 12 lei tot la 3 ore si nu se gandesc de 2 ori, aici mai bine mai scot un bilet sa plateasca doar jumate de ora sau daca ii deschisa bariera sa treaca fara sa plateasca.

 2. aiureala

  marți, 20.06.2017 at 09:41

  Oare nu se vede sau nu vrea nimeni sa vada ca acest proiect este o aiureala ? Cine a gandit, realizat si pastoreste aceasta parcare ar trebui sa se trezeasca, sa traga linie si sa gandeasca ce a realizat. Asta….doar daca este in stare sa o faca !

 3. cucubau

  vineri, 30.06.2017 at 15:04

  N-a-ți înțeles nimic.
  Această parcare a fost făcută în scopul realizării de profit(10.000 EUR în 2016).
  Cred că cel propus pe anul 2017 s-a realizt deja.
  Și totuși, din solidaritate sau respect pentru cetățeni, invit pe toți angajații Primăriei Alba Iulia să lase libere locurile de parcare din fața primăriei și să le parcheze la BCR-Unirea.
  D-lui Cetățean Turmentat: cu respect îți spun că cei care mai trag un tichet o fac pentru a plăti de două ori, pentru că li se pare prea ieftin. Pentru gratuități o iau pe H.Coandă și Saligny,

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax