Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO ȘTIREA TA pe Alba24: Au „confundat” malul râului Ampoi cu o groapă de gunoi. Bărbați surprinși cu camionul la descărcat saci de moloz

Publicat

mizerie „O nouă zonă invadată de nesimțirea anumitor cetățeni și atitudinea pasivă a autorităților”. Acesta este descrierea un la filmuleț postat pe facebook de un cetățean care a surprins doi bărbați în timp ce descărcau o mașină plină cu saci moloz. Cei doi au confundat se pare malul râului Ampoi din zona Micești cu o groapă de gunoi.

Din imagini se vede cum cei doi bărbați ajung într-un loc pe de malul râului, în care pare că au mai aruncat moloz și în alte ocazii, și fără privească în jur, descarcă o camionetă plină de resturi provenite de la construcții.

Imaginile au fost postate pe facebook în speranța că se vor identifica făptașii.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

În micesti pe malul ampoiului 😐

Posted by Paul Fleseriu on 15 Mai 2017

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax