Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO ȘTIREA TA pe Alba24: Blocaj în trafic, pe Drumul Național 1. Surpriză pentru şoferi, în zona Sîntimbru

Publicat

porc drum2 Şoferii care s-au aflat în trafic joi după-amiaza pe DN1, între Alba Iulia spre Teiuş, au fost nevoiţi să aştepte minute bune în coloană. Şi nu pentru că se asfalta ori din alte cauze deja cunoscute de cei care merg frecvent pe acest traseu. Motivul a fost mai… „rustic” decât de obicei, respectiv un șofer și-a pierdut doi porcii pe care îi transporta într-o autoutilitară.

Potrivit unui șofer care a fost martor la eveniment, doi porci au căzut din spatele unei autoutilitare, în timp ce șoferul conducea cu aproximativ 80 km/oră. Pe imagini se poate observa cum conducătorul auto încearcă să-și recupereze unul dintre porci, „rătăcit” printre mașinile care așteptau în coloană.

Şoferii au oprit „regulamentar” pentru a da prioritate animalului, dar şi proprietarului său care încerca să-l scoată de pe șosea.

Pentru câteva minute bune, în zonă s-au format coloane de maşini.

Pe lângă hilarul situaţiei, care a mai descreţit frunţile oamenilor, pentru alţii a fost motiv de critică şi iritare, cel mai probabil pentru că la ora respectivă se grăbeau şi au fost nevoiţi să mai întârzie din astfel de cauze neprevăzute.

Imaginile ne-au fost transmise de un cititor Alba24.

YouTube video

Astfel de „incidente” au mai fost sesizate de trecători, pe străzi din Alba Iulia. Potrivit legislaţiei în vigoare, „lăsarea în libertate ori fără supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri” este contravenţie şi se sancţionează cu amendă între 100 şi 500 de lei. Totodată,  în cazul constatării unui prejudiciu provocat de animale, în sarcina proprietarului acestora se poate reţine repararea pagubei produse.

Vezi şi FOTO ŞTIREA TA pe ALBA24: Trei cai s-au întors la păscut pe mijlocul drumului, la Alba Iulia. Şoferii, nevoiţi să le dea prioritate

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax