Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ŞTIREA TA / Când plouă mai tare, la Alba Iulia se respectă LEGEA… vaselor comunicante. Orice șiroaie banale dau afară din canale!

Publicat

inundat Umbrela nu mai este suficientă! Cizmele de cauciuc ar trebui să fie noul trend al modei pe străzile din Alba Iulia. Dacă, să zicem, ieșiți să cumpărați o pâine și între timp vine ploaia, ar fi bine să aveți la voi o pereche de asemenea cizme și sunteți salvați!  

De exemplu, pe Bulevardul Încoronării, colț cu strada Viiturilor, pardon, cu strada Viilor, apa nu vine doar din cer, ci și din pământ. Cu o canalizare de toată… rușinea, în zonă a apărut un izbuc. Deocamdată singurii scufundători care au explorat acest nou monument al naturii umane sunt cetățenii, care însă n-au prea apreciat izul de mică Veneție al locului și, în loc de ”singing in the rain” au preferat să înjure canalizarea și pe cei de la apă-canal-prime mari. Ploaia te udă până la… piele.

Problema nu este nouă: de fiecare dată când plouă pe undeva în oraș, pe altundeva iese apa. Cei de la administrația locală ar vrea să rezolve asta, dar nu-i lasă legile alambicate din România: de exemplu ”legea vaselor comunicante”, cu modificările și completările ulterioare.

Imaginile au fost transmise joi, 25 mai, în jurul orei 14.50, de către un cititor.

Vezi şi FOTO-VIDEO ȘTIREA TA pe Alba24: După fiecare ploaie torențială, pe Latura de Vest a Cetății Alba Carolina te poți da cu hidrobicicleta

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea, poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

YouTube video

UPDATE: Principiul vaselor comunicante a funcționat perfect în mai multe locuri din Alba Iulia. În cartierul Cetate, pe Bulevardul Revoluției, pe strada Primăverii din centrul orașului sau chiar în șanțurile Cetății Alba Carolina, renovate cu 170 milioane de euro.

Ligia și Cristi P. au postat pe facebook mai multe fotografii și următorul comentariu : ”Canalizări proaste , înfundate. Asa arăta Cetatea in zona Fortuna azi cu 10 minute în urmă ( nr. ora 16,00). În viitor va trebuii sa ne cumpărăm bărci. Nu e asa domnule Hava Mircea?Asa este și intre blocuri unde nu se mai termina înlocuirea nu știm căror conducte sau cabluri. La fiecare ploaie mai mare se întâmplă la fel . Pe lingă aglomerația auto mai și înotam . Bine ca plătim impozite și taxe , construim sensuri giratorii , iar canalizările se revarsă în subsolurile blocurilor . Oare unde locuiti dumneavoastră e le fel ???”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Nicu

    joi, 25.05.2017 at 15:53

    Daca cei de la apa nu si-ar mai acorda prime de mii de lei atunci ar fi bani sa sa schimbe canalizarile.
    Dar ce sa facem importanta majora sunt salarile si primele apoi restul

    • Rika Fara Frika de Lege si Politica

      vineri, 26.05.2017 at 00:51

      directori si sefii iau multi bani si instalatori si necalificati iau minimu aproape !

      Sa stie toata lumea ca dumitrel de la cja are pusa pe nevasta lui la apa ctta alba la resurse umane si pretul apei il face cja ! platiti bani multi ca ii mai taneti in functie pe hava si dumitrel 😉 !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax