Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: VIDEO ŞTIREA TA pe Alba24: Coadă de peste trei ore la predarea buletinelor de vot, la sediul Prefecturii Alba

Publicat

coada buletine votAglomeraţie la predarea buletinelor de vot de la secţii din judeţul Alba, la sediul Prefecturii, luni dimineaţa.

Un cititor Alba24 a transmis imagini video şi a precizat că, în total, aproximativ 600 de oameni aşteptau, în jurul orei, 8.30, să predea documentele. Şi la ora 10.00, se mai aştepta la coadă.

“Suntem aproximativ 300 de oameni la subsolul Prefecturii şi încă vreo 300 la etaj. Aşteptăm să predăm buletinele de vot. Deja suntem de 3 ore şi coada nu a înaintat deloc.

Sunt o grămadă de cadre MAI care sunt în misiune permanentă de peste 24 de ore”, a transmis cititorul Alba24.

Acesta a mai precizat că unii reprezentanţi ai secţiilor de votare au aşteptat ore întregi încă din noaptea de duminică spre luni.

UPDATE: Încă un cititor Alba24 a criticat modul de organizare din acest an a alegerilor parlamentare.

“La depunerea materialelor secţiilor de votare la BEJ Alba, în locaţia Consiliului Judeţean Alba a fost haos. Nimeni nu ştia unde să meargă şi pe unde anume se intră. Pur şi simplu s-a intrat prin spate, s-a stat pe culoare claie peste gramadă, nu vedeai pe nimeni să te îndrume… toată lumea era dezorientată… se cărau sacii cu voturile prin toate culoarele ca să le predai undeva pe la ieşire… preşedinţii aşteptau ok, iar prin subsol aşteptau în căldura, sete şi oboseală, câte 7-8 ore ceilalţi membri şi poliţiştii… a fost o bătaie de joc… a fost cea mai proastă organizare… sau dezorganizare… de 23 de ani de când servesc patria… semneaza: un poliţist”, a fost mesajul primit la redacţie.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax