Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE VIDEO ŞTIREA TA pe Alba24: Focuri de artificii „pe nepusă masă”, joi, la ceas târziu de seară, în Alba Iulia. ”Am crezut că a explodat casa”

avatar

Publicat

artificii obeliscLiniştea locuitorilor din centrul oraşului Alba Iulia a fost tulburată, joi seara, după ora 22.30, de focuri de artificii. Cum oamenii nu ştiau că ar fi vreun eveniment anunţat, iar mulţi dintre ei se pregăteau să doarmă, iar unii chiar dormeau, e de la sine înţeles că mulți dintre ei au fost la un pas de panică.

În primele secunde, până să îşi dea seama că este vorba despre focuri de artificii, mulţi dintre locuitorii din zonă au crezut este vorba despre un incident, pentru că zgomotele semănau cu explozii.

„Nu am ştiut ce se întâmplă. Am sărit din pat, mă uitam la televizor. A început cu o bubuitură puternică. Am crezut că a explodat casa sau vreo maşină în fața casei. Am ieșit afară și apoi am văzut luminile şi mi-am dat seama că sunt focuri de artificii. Nu ştiam să fie vreun eveniment anunţat de primărie sau ceva. Şi nu ştiam că dacă totuşi se organizează vreun eveniment privat, de exemplu, au voie să sperie oamenii în halul ăsta la ceas de seară. Și cine le-a dat autorizație, dacă au avut autorizație, cum de le-a permis să facă asta după ora 22.00, în mijlocul săptămânii. Bine că nu stau prost cu inima, altfel poate ar fi fost mai grav. Aşa ne-am ales doar cu o sperietură zdravănă”, ne-a relatat un cititor Alba24.

Nu am reuşit să aflăm oficial cu ce ocazie au fost focuri de artificii, dar cititorul ne-a spus că le-a văzut dinspre Obelisc, deci din zona Cetăţii Alba Carolina.

Focul de artificii ar fi fost organizat de Hotel Medieval, unde ar fi avut loc o petrecere privată. Tunurile artificiilor au fost așezate pe platoul din fața Obeliscului, pe marginea străzii Mihai Viteazul, chiar lângă podul de la Poarta a III- a a Cetății, pentru ca invitații de la petrecere să aibă o vedere impresionantă.

După cum se vede în imagini, artificiile au fost impresionante, gălăgioase și cu multe resturi căzute prin grădinile celor care locuiesc în casele de sub zidurile Cetăţii.

UPDATE: Pe pagina de facebook a unui Dj o postare clarifică misterul artificilor care au tulburat liniștea locuitorilor din centrul orașului, joi seara. Este vorba de o petrecere privată a unui milionar din Onești, patronul firmei care produce sticksurile Croco. Damian Mereu a împlinit 59 de ani și a ales să își serbeze ziua la Hotel Medieval. Milionarul are afaceri de peste 140 milioane de euro potrivit  Ziarul Financiar.

 

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. avatar

    Coco

    vineri, 20.10.2017 la 10:06

    Vreo amenda ceva sau merge pe relații?!?!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

Publicitate

ACTUALITATE

Concediul paternal ar putea să fie prelungit la 10 zile lucrătoare. Proiect legislativ, la Senat

avatar

Publicat

Concediul paternal ar putea să fie prelungit de la 5 zile cât este în prezent, la 7 zile sau chiar 10 zile lucrătoare, potrivit unui proiect de lege înregistrat la Senat.Propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Legii concediului paternal nr.210/1999 a fost înregistrată la Senat pentru dezbatere în data de 12 octombrie. În primele trei […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Alba Iulia: Peste 3 milioane de lei pentru toalete ecologice. Primăria a lansat licitația pentru următorii patru ani

avatar

Publicat

Municipiul Alba Iulia pune la bătaie peste 3,1 milioane de lei pentru închirierea și întreținerea unor toalete ecologice, în următorii patru ani. Suma este fără TVA, dar, în urma licitației care va avea loc în 31 octombrie 2018, ar putea scădea, în cazul în care vor exista mai mulți ofertanți. Este vorba despre 57 de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman: PSDragnea taie 226 de posturi didactice în județul Alba

avatar

Publicat

Florin Roman, deputat PNL de Alba

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, a transmis că sub conducerea PSD-ALDE, problemele din educație s-au adâncit și mai mult. „În calitate de parlamentar PNL de Alba am atras atenția de nenumărate ori asupra modului total neprofesionit prin care Inspectoratul Școlar Județean înțelege să conducă destinele învățământului din Alba. Spun asta pentru că pe cei […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

METEO de WEEKEND în ALBA: Vremea se răceşte şi va ploua. Prognoza pentru perioada 19-21 octombrie

avatar

Publicat

Temperaturile mai scad cu câteva grade, în acest weekend, în judeţul Alba. Maximele vor fi de 19 grade, vineri şi coboară la 15 grade, duminică. La munte, pe timp de noaptea, vor fi temperaturi cu valori sub zero grade Celsius. De asemenea, sunt anunţate perioade cu ploi.Vă prezentăm condiţii meteo în localităţi din Alba, în […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate